Training Je blog voor een jaar in 1 dag klaar

ikoon training Je blog voor een jaar in 1 dag klaarWil je in 2015 écht beginnen met bloggen, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken of hoe je de tijd daarvoor kunt vinden? Dan is de nieuwe training die ik in januari met de Familie van i geef een aanrader! Bij de training Je blog voor een jaar in 1 dag klaar krijg jehandige tips, waarmee je er in een dag voor kunt zorgen dat je blog de rest van het jaar actueel is.

Wat leer je?

In een ochtend leren we je hoe je onderwerpen voor je blog bepaalt, bijpassend beeld vindt, een blogkalender maakt én hoe je jouw blog kunt verspreiden onder jouw doelgroep.

WordPress en Mailchimp

In de training geven we voorbeelden op basis van WordPress en Mailchimp. Maar ook als je andere systemen gebruikt voor jouw blog, kun je de training volgen. Hulp nodig bij het opzetten van je blog? Daarmee kan ik je natuurlijk ook helpen.

Familie van i

De Familie van i bestaat uit mijn nichtje Katja Staring van KatCom en mezelf. We hebben allebei jarenlange ervaring in het communicatievak en delen onze kennis graag. Deskundig, maar wel op een informele manier. We zijn immers familie;-)

Meld je aan!

De training Je blog voor een jaar in 1 dag klaar geven we op 30 januari. De training kost € 125,-. We hebben plaats voor 8 deelnemers. Schrijf je in.